CarNet

Uw auto verkopen ?

Uw auto verkopen aan professionelen via een online platform

Door uw auto aan te melden komt deze terecht op een platform waar geabonneerde garages en opkopers de auto kunnen bekijken en, indien geïnteresseerd, een bod kunnen uitbrengen. Indien u tevreden bent van het bedrag en ons vervolgens groen licht geeft om de verkoop te regelen, dan zorgen we ervoor dat u op beide oren kan slapen en de auto effectief wordt opgehaald voor het overeengekomen bedrag en zonder bijkomende kosten!

Als u besluit om uw auto via CarNet te verkopen vult u het online formulier in. Onze experts gaan onmiddelijk aan de slag en contacteren u zo snel als mogelijk met een prijsvoorstel. De duur hiervan kan van wagen tot wagen variëren. Wij engageren ons om u binnen de 48h een bod over te maken, vaak zelfs sneller.

Uw auto verkopen kan ook zonder autocontrole en testritten

Een auto verkopen via het CarNet online platform verloopt zonder enig risico of overbodige activiteiten zoals autocontrole, testritten of prijsdiscussies.

U leest het goed, u hoeft de auto dus niet te laten keuren voor verkoop! Wij werken uitsluitend met professionele kopers die de wagen kunnen aankopen zonder geldig keuringsdocument. Dit bespaart u de tijd, moeite en kost om zelf te gaan aanschuiven bij het plaatselijke keuringsloket.

U voorkomt ook poging tot oplichting en phishing dat tegenwoordig scheren en inslag is wanneer je zelf een auto op het internet te koop zet. Geen eindeloze discussies over de prijs of dubieuze personen aan de deur die een proefrit willen maken. Als u akkoord gaat met de geboden prijs, halen wij de verkochte auto op, zonder meer. Uiteraard halen wij uw wagen pas op nadat u de overeengekomen verkoopsom effectief ontvangen hebt.

Als u ervoor kiest om uw auto online te verkopen aan professionelen, kunt u tijd besparen en hem mogelijk voor veel meer geld verkopen dan wanneer u hem anders via de handel of via reguliere verkoopkanalen had verkocht. Een online veiling zou ook uw voorkeurskanaal moeten zijn als de verkochte auto niet bepaald in de beste staat is.

CarNet België is een gratis service, er zijn geen kosten voor de verkoper.