Online platform voor de verkoop van tweedehandswagens2021-10-09T21:19:43+02:00

CarNet Belgium

Online verkoopsplatform voor tweedehandswagens

Online Autoveiling

CarNet beschikt wellicht over het gemakkelijkste en snelste online verkoopplatform voor tweedehandswagens in de Benelux. Slechts 6 schermen doorlopen, enkele minuten werk, en binnen 48u ontvang je al een bod(of meerdere biedingen) op jouw tweedehandswagen.

Carnet online autoveiling
Carnet online autoveiling
Carnet online autoveiling
Carnet online autoveiling
Carnet online autoveiling
Carnet online autoveiling
Carnet online autoveiling

Vaak gestelde vragen

Wie kan Carnet Autoveiling gebruiken ?2021-10-03T23:53:42+02:00

Het CarNet platform wordt zowel door particulieren als professionelen gebruikt om tweedehandswagens te verkopen.

Aan wie worden de voertuigen aangeboden ?2021-10-03T23:53:49+02:00

De aangeboden tweedehandswagens worden verschijnen enkel op het platform van professionele aankopers/verkopers van tweedehandswagens. Al deze bedrijven werden gescreend en zorgvuldig uitgekozen. Voor hen is het cruciaal om over een gemakkelijke en voortdurende aanvoer van wagens te kunnen beschikken. Er wordt dan ook snel en door meerdere partijen (op)geboden.

Wat maakt CarNet anders ?2021-10-03T23:55:23+02:00

CarNet is een online autoveiling voor de verkoop van tweedehandswagens waar particulieren of bedrijven geheel kosteloos op een veilige en correcte manier kunnen verkopen.

CarNet presenteert de aangeboden wagens in de vorm van een E-platform aan Belgische en Nederlandse gescreende en erkende garages en autodealers die frequent op zoek zijn naar beschikbare tweedehandswagens. Deze aankopers betalen daar een beperkte maandelijkse service fee voor. Op deze manier elimineren we twijfelachtige figuren die we liever niet aan onze voordeur krijgen. Door op voorhand goede afspraken te maken omtrent de verkoopsprijs vermijden we ook de lastige onderhandelingen. Kortom, we creëren een platform waarbij de aan- en verkoop op een innovatieve manier samenvloeit met een zo hoog mogelijk rendement voor beide partijen.

Bij CarNet staat u als verkoper niet in de kou. We hebben gedreven en ervaren makelaars ter beschikking met een jarenlange ervaring in het tweedehandswagen sector. Zij zullen u helpen met de prijsbepaling of eender welke andere vraag of probleem.

Hoe kan dat, een gratis service?2021-10-03T23:55:30+02:00

Ja, u leest het goed. Als je CarNet gebruikt zijn er totaal geen kosten voor de verkoper. Het zijn de opkopers die ons een service fee betalen om snel, eenvoudig en over voldoende tweedehandswagens te kunnen beschikken.

Ik heb een bod aanvaard, wat nu ?2021-10-03T23:54:03+02:00

De handelaar neemt contact met jou op om het adres van ophaling te bespreken. De betaling wordt zowiezo geregeld voor overdracht van wagen en papieren. Uw toegewezen CarNet makelaar volgt dit mee op!

Kan ik een bod weigeren ?2021-10-03T12:48:16+02:00

Wanneer een bod onvoldoende blijkt kan je het eenvoudig en kosteloos weigeren. In dat geval kan je de wagen ook terugtrekken. Indien de wagen echter nog in het biedingsproces zit (een gelimiteerd aantal dagen) of wanneer een bod aanvaard werd, kan de wagen niet meer kosteloos teruggetrokken worden. Lees hiervoor onze algemene voorwaarden.

Waar kan ik mijn biedingsgeschiedenis en informatie opvolgen ?2021-10-03T23:54:11+02:00

Je krijgt elk bod doorgestuurd via email maar je kan dit eveneens opvolgen via het referentienummer of gebruikte e-mailadres in het CarNet platform.

Hoe dien ik een voertuig in ?2021-10-03T23:54:21+02:00

Ga naar CarNet en meld uw voertuig aan via 6 eenvoudige schermen. Vanaf dan loopt alles vanzelf. Let wel, probeer uw wagen zo objectief mogelijk te beschrijven en zet er ook voldoende foto’s bij. Dat is belangrijk om de juiste waarde te kunnen inschatten. We merken dat wanneer de juiste foto’s toegevoegd worden er meer (op)geboden wordt. Op deze pagina vind je meer informatie over het plaatsen van goede, en de juiste, foto’s.

Welke persoonlijke gegevens hebben jullie nodig om een verkoop op te starten?2021-10-03T23:55:44+02:00
  • Naam, telefoonnumer en email. Anders kunnen we u niet bereiken om het bod mee te delen en af te handelen.
  • Een adres moet nooit op voorhand meegegeven worden. Wel een postnummer om de aankopers een idee te geven uit welke regio de wagen komt.
  • Uiteraard wordt een adres wel noodzakelijk als de wagen moet opgehaald worden. Desgewenst kan je hem ook brengen waarvoor je een kilometervergoeding kan vragen. Dit in overleg met de opkoper.
  • Vermits er geen kosten verbonden zijn worden er ook geen Creditcard gegevens gevraagd.

CarNet België is een gratis service, er zijn geen kosten voor de verkoper.

Go to Top