CarNet

Hoe werkt een autoveiling ?

Online autoveiling voor particulieren en professionelen

Met meer dan 20 jaar ervaring als automakelaars in de tweedehandsmarkt en na het vergelijken van bestaande, traditionele verkoopplatformen menen we u het ultieme concept te kunnen voorstellen. Snel, eenvoudig, efficient en vooral rendabel voor u als verkoper van een tweedehandswagen.

  • Zie je het zetten en opvolgen van online advertenties niet zitten ? Wil je al die thuisbezoeken, proefritten en discussies over de verkoopprijs vermijden ? Probeer dan eens de CarNet autoveiling. Onze autoveiling is zonder meer de snelste manier om je tweedehandswagen te verkopen en bovendien levert dat nog het meeste geld op ook!
  • Het ingeven van een wagen op onze autoveiling kost minder dan 10 minuten tijd. Dat is aanzienlijk minder dan de tijd die je kwijt geweest zou zijn aan het schrijven van onlineadvertenties op de talloze verkoopsites. Daar moet je zelf je verkoopverhaal in elkaar flansen en het risico dat je malafide personen aantrekt is niet onbestaande.

  • Bij een autoveiling geeft je alleen informatie op die relevant is voor een autobedrijf. En een schouwingsbewijs is ook al niet noodzakelijk bij de verkoop aan een professioneel. Buiten de klassieke informatie voeg je best ook die zaken toe dewelke niet algemeen bekend zijn zoals het recentelijk gepleegde onderhoud, eventuele schade of extra opties. Voeg ook voldoende foto’s toe, dat neemt eventuele onzekerheid weg bij de aankoper hetgeen een garantie is voor een beter en eerlijk bod.

  • Zodra deze aanmelding compleet is komt de auto online in de veiling te staan. De veiling is niet openbaar maar gesloten. Dat betekent dat alleen aangesloten, geselecteerde en gescreende autobedrijven toegang hebben en kunnen bieden op de aangeboden wagens. De veiling sluit na 48 uur waarna er niet meer geboden kan worden. Na 48 uur is het hoogst behaalde bod bekend en wordt dit aan de verkoper doorgestuurd.

  • Het bod is uiteraard vrijblijvend wat inhoudt dat de auto niet verkocht hoeft te worden. Wil je de auto (helemaal) niet verkopen dan is dat natuurlijk ook goed. Het bod is de gegarandeerde verkoopprijs. Voor die prijs verkoop je dus daadwerkelijk je auto waardoor er achteraf geen discussies meer ontstaan. Je doet enkel zaken met erkende autobedrijven en het afgesproken bedrag wordt direct uitbetaald. Op deze manier kan je succesvol een wagen verkopen binnen de 48 uur.

CarNet Online platform voor de verkoop van tweedehandswagens
  • SNEL

CarNet Online platform voor de verkoop van tweedehandswagens
  • EFFICIENT
CarNet Online platform voor de verkoop van tweedehandswagens
  • RENDABEL en VEILIG

CarNet België is een gratis service, er zijn geen kosten voor de verkoper.