CarNet is een online autoveiling voor de verkoop van tweedehandswagens waar particulieren of bedrijven geheel kosteloos op een veilige en correcte manier kunnen verkopen.

CarNet presenteert de aangeboden wagens in de vorm van een E-platform aan Belgische en Nederlandse gescreende en erkende garages en autodealers die frequent op zoek zijn naar beschikbare tweedehandswagens. Deze aankopers betalen daar een beperkte maandelijkse service fee voor. Op deze manier elimineren we twijfelachtige figuren die we liever niet aan onze voordeur krijgen. Door op voorhand goede afspraken te maken omtrent de verkoopsprijs vermijden we ook de lastige onderhandelingen. Kortom, we creëren een platform waarbij de aan- en verkoop op een innovatieve manier samenvloeit met een zo hoog mogelijk rendement voor beide partijen.

Bij CarNet staat u als verkoper niet in de kou. We hebben gedreven en ervaren makelaars ter beschikking met een jarenlange ervaring in het tweedehandswagen sector. Zij zullen u helpen met de prijsbepaling of eender welke andere vraag of probleem.